Service Center Gruppen A/S er en af landets største kæder af værksteder, hvis primære område er reparation af forbruger elektronik. Firmaet er stiftet i 1974 og er et af landets første, neutrale, landsdækkende værksteder. Værkstederne bygger derfor på mange års erfaringer, og det fælles mål er at levere kvalitets reparationer. Service Center Gruppen A/S består i dag af 3 afdelinger i Jylland og på Fyn og Sjælland foruden vores kørende teknikere. Vi samarbejder derudover med andre værksteder på garantireparationer.

Vi bruger udelukkende faguddannet personale, som løbende certificeres af leverandørerne. Hvert år stilles der nye og større krav til kvalitetsstyring, som alle reparatører certificeres efter.

Vi udfører primært reparation af forbrugerelektronik fra alle de største producenter, men udfører også projektering af antenneanlæg, overvågningsudstyr og konferenceanlæg.

Som privat person kan du få repareret dit eget forbrugerelektronik gratis på garanti hos os. Det gør du under menupunktet "Book reparation". Du kan også få et tilbud på reparation af et produkt uden for garanti. I menupunktet "Hvilke mærker kan vi reparere?" til højre på siden, kan du se en komplet liste over alle de mærker som vi reparere. Vi reparerer alle former for forbrugerelektronik som eksempelvis TV, DVD, hi-fi anlæg og kameraer.

Hvis produktet er et større TV, og det er en garantisag, tilbyder vi gratis afhentning hos dig privat. Vi har eget transportsystem, som sikrer en fagmæssig, forsvarlig, afhentning og transport af avanceret elektronikudstyr, ligesom det sikres at produktet på den mest skånsomme måde bliver transporteret til værkstedet. Læs mere herom under menupunktet "Transport" herover.

Vort mål er: "Altid at have kunden i centrum"!

Den tid, hvor du skal undvære produktet, skal bruges på at reparere og ikke på unødvendig transport, administration og telefonopringninger. Derfor kan vi normalt holde en reparationstid på under 14 dage fra den dag vi modtager produktet til reparation. Din reparationssag kører 100 % elektronisk, så når du har booket en reparation hos os, vil du løbende kunne følge med i reparationsforløbet.

Du vil modtage et link på E-mail. Her vil du kunne se alle ændringer på din reparationssag i det øjeblik de forekommer. Det giver dig en let, sikker og effektiv mulighed for løbende kontrol af din sag.
ABookAcer
AKGAlienware
AmitechAndersson
AppleArena
AsusB&O PLAY
Bang & OlufsenBlaupunkt
BoseBrother
BushCanon
CompaqDaewoo
DantaxDell
DelonghiDenon
DenverDigitality
DMTechEletra
EmachinesEpson
FinluxFujitsu/Siemens
FunaiGaggia
GarminGizmolink
GoodmannsGrundig
Harman-KardonHasee
HegelHisense
HitachiHP Consumer
Hp PROHuawei
I3IBM
IkeaInfinity
IRCJamo
JBLJura
JVCKodak
KonicaKRIM
LenovoLG
LibratoneLoewe
LumatronLuxor
MarshallMelitta
MicrosoftMinolta
MSINAD
NakamichiNikon
OkiOlympus
OnkyoOrion
PacePackard Bell
PanasonicPanasonic Pro
PhilipsPioneer
Pioneer DJProsonic
RotelRøros Metall
SabaSaeco
SagemcomSalora
SamsungSandstrøm
ScansonicScansound
ScanticSharp UMC
SiemensSony
System AudioTcl
TeacTechnica
TechnicsTelefunken
ThomsonToshiba
TriaxUnited
ViasatVifa
YamahaØvrigt
Service Center Gruppen A/S     Hjulmagervej 15     9490 Pandrup     Telefon 70101019     info@servicecentergruppen.dk