Service Center Gruppen A/S er en af landets største kæder af uafhængige værksteder, hvis primære område er reparation af forbruger elektronik. Firmaet er stiftet i 1974 og var en af landets første, neutrale, landsdækkende værksteder. Værkstederne bygger derfor på mange års erfaring, og det fælles mål er at levere kvalitetsreparationer hurtigt til konkurrencedygtig kvalitet og pris.

Vi bruger udelukkende faguddannet personale, som løbende uddannes og certificeres af leverandørerne og andre uafhængige akkrediteringsfirmaer. Vi stiller store krav til os selv, og alt er nøje planlagt fra modtagelsen på værkstedet til reparationen forlader værkstedet igen – rengjort, folieret og med alt relevant info på apparatet.

Når produktet modtages på værkstedet, laves der indgangskontrol for evt. ridser/skader, fejloplysninger, medsendt garantidokumentation m.v. Er der uregelmæssigheder informeres kunde/butik straks elektronisk via www.servicebroker.dk. Billeddokumentation gemmes af garantidata og evt. fysiske skader.

Værkstedet opfylder alle tænkelige krav til anti-statisk ESD sikring, teknisk udstyr, reparationshåndtering - og kunden kan altid følge forløbet på sin reparation, online, og selv skrive i det smarte ”dialog system” så evt. spørgsmål under forløbet kan besvares hurtigt og effektivt.

Efter reparationen er udført gennemgår apparatet en 4 punkts kvalitetskontrol indeholdende sluttest, rengøring, tilbehør/emballage og endelig, at alle relevante informationer følger med retur til kunden.

Du kan trygt overlade din reparation til Service Center Gruppen.
ABookAcer
AKGAlienware
AmitechAndersson
AppleArena
AsusB&O PLAY
Bang & OlufsenBlaupunkt
BoseBrother
BushCanon
CompaqDaewoo
DantaxDell
DelonghiDenon
DenverDigitality
DMTechEletra
EmachinesEpson
FinluxFujitsu/Siemens
FunaiGaggia
GarminGizmolink
GoodmannsGrundig
Harman-KardonHasee
HegelHisense
HitachiHP Consumer
Hp PROHuawei
I3IBM
IkeaInfinity
IRCJamo
JBLJura
JVCKodak
KonicaKRIM
LenovoLG
LibratoneLoewe
LumatronLuxor
MarshallMelitta
MicrosoftMinolta
MSINAD
NakamichiNikon
OkiOlympus
OnkyoOrion
PacePackard Bell
PanasonicPanasonic Pro
PhilipsPioneer
Pioneer DJProsonic
RotelRøros Metall
SabaSaeco
SagemcomSalora
SamsungSandstrøm
ScansonicScansound
ScanticSharp UMC
SiemensSony
System AudioTcl
TeacTechnica
TechnicsTelefunken
ThomsonToshiba
TriaxUnited
ViasatVifa
YamahaØvrigt
Service Center Gruppen A/S     Hjulmagervej 15     9490 Pandrup     Telefon 70101019     info@servicecentergruppen.dk